Vi söker en kursgårdsansvarig till Stiftsgården Skellefteå

Vi söker dig som har god erfarenhet av att leda andra. Som ser olikheter som möjligheter och har förmågan att se och kommunicera hela bilden även när alla pusselbitar kanske inte är på plats. Att ge god service är helt naturligt för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet från hotell och restaurangbranschen och ännu hellre i en ledande roll.

För att trivas i rollen som kursgårdsansvarig hos oss så tror vi att du har ett helhetsperspektiv, är lösningsorienterad och verkligen gillar människor. Du ser återhämtning som en naturlig del i att leva ett hållbart liv, för dig själv, för våra medarbetare och för våra gäster.

 

Arbetsuppgifter:

  • Operativt ansvar för den dagliga driften i reception, konferens, restaurang och lokalvård.
  • Huvudansvar för vårt bokningssystem. Prissättning, programmering, fakturering och utbildning av systemet till våra medarbetare.
  • Hantering av bokningsverktyg som till exempel Expedia och Yield planet.
  • Ansvara för att gästupplevelsen levereras i enlighet med Stiftsgårdens varumärkesplattsform, stadgar och andra riktlinjer.
  • Trendspaning inom konferens-, hotell- och restaurangbranschen.
  • Föreslå förbättringar till föreståndare och skapa handlingsplaner till förankrade beslut.
  • Arbeta nära Stiftsgårdens föreståndare för att säkerställa den hållbara affären och den genuina upplevelsen på gården.
  • Bidra där det behövs på gården, beroende på säsong och bokningsläge.

 

Tjänstens omfattning:

Tjänsten är på heltid. Huvudsakligen dagtid men arbete på helger och kvällar förekommer, beroende på vilka aktiviteter vi har på gården.

Tillträde under hösten 2022.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

Tjänstens krav:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och önskar att du har kunskap inom HR och erfarenhet av en arbetsledande roll, gärna inom hotell och restaurangbranschen.

Erfarenhet av bokningssystem som Picasso Techotel Hoist HotSoft är starkt meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Ansökan

Skicka CV och personligt brev till helena.eriksson@stiftsgarden.se senast den 28 september. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

 

Om oss

Stiftsgården är en naturnära och rofylld mötesplats för organisationer, företag, föreningar och privatpersoner. Gården är en av svenska kyrkans kursgårdar och här finns gästrum, vandrarhem och konferenslokaler. Här finns också Prästgården med sin vackra och historiska miljö, restaurang, matsalar, café och gårdens kapell.

Hos oss är du välkommen att bara vara. Att välja bort bruset utanför och känna att stunden och platsen är din. Här får du utrymme att reflektera, samla tankar, forma idéer och skapa förutsättningar. Vi välkomnar hela dig, som individ och i grupp, för både yttre och inre upplevelser på gården.

Vi som jobbar här, jobbar ”på gården”. Vi bidrar där det behövs, när det behövs och tar hand om varandra. Tillsammans skapar vi en genuin och trivsam upplevelse för oss själva och för våra gäster.