Nu finns det fler sätt att bo hos oss,  välkommen till vår ställplats för husbilar!

Ställplatsen ligger på den inre parkeringen och för att hitta hit följer du skyltningen från Kyrkvägen. Sväng av mittemot Landskyrkan vid skylten ”Stiftsgårdens Ställplats”, ställplatsen ligger på parkeringen på höger sida. Väl inne på parkeringen så finns en skylt som visar hur det går till samt en postlåda för kuvert med information. Ställplatsen ligger på Stiftsgårdens område, bredvid kyrkogården med vackra omgivningar och närhet till älven, promenadstråk, Landskyrkan och Bonnstan.

 

Såhär går det till:

Kommer du medan receptionen är öppen? Kom in till oss och registrera dig.

Om du kommer efter att receptionen är stängd för dagen kan du ringa oss på +46(0) 910-72 57 14 fram till senast 22.00, för att bli tilldelad en plats och få kod till dusch, toalett och gästkök.

När du blivit tilldelad en plats, ta det kuvert som är märkt med det nummer du blivit tilldelad. Kuverten finns i postlådan.

Betalning sker via kort eller swish, beroende på vilken tidpunkt du kommer. Vi meddelar dig hur du betalar när du ringer oss.

Om du kommer efter klockan 22.00 önskar vi att du inte ringer, ta en ledig plats om det finns någon och kom in och betala och registrera dig i receptionen eller frukostmatsalen på morgonen efter. Frukostmatsalen hittar du i Prästgården, den stora ljusgula byggnaden. Receptionen är i den låga röda byggnaden med hotellrum som vetter mot ställplatsen.

 

PRIS

300 kr per natt. El, tillgång till färskvatten, dusch, toalett och gästkök ingår.

Vi har ingen latrintömning på Stiftsgården.

 

REGLER

Ställplatsen är endast för husbilar, ej för husvagnar.

Vi har endast drop-in. Platserna är inte bokningsbara i förväg.

Stillhet och tystnad på området kl. 22- 06

Grillning är strikt förbjudet på grund av brandrisk.