Vecka 14

Måndag

Panerad rödspätta med gröna ärtor, dansk remoulad, citron & kokt potatis. Serveras tillsammans med fransk löksoppa med grillat surdegsbröd

Tisdag

Sötpotatis- & blomkålsburgare med avokadosalsa & rostad potatis. Serveras tillsammans med kallrökt laxröra med WB på Stiftgårdsknäcke

Onsdag

Ugnsgrillad lax med dillstuvad potatis & syrad fänkål. Serveras tillsammans med äppelsallad med fetaost & ruccola

Torsdag

Klassisk lasagne med färsk pasta toppad med västerbottensost. Serveras tillsammans med rostad broccoli med örter & frön

Fredag

Ugnsbakad kyckling med pestokräm & rostade rotsaker. Serveras tillsammans med småbladig sallad med tomat, chêvre & rostade frön

Veckans efterrätt:

Yoghurtsorbet med hallonkompott & havresmul

Vecka 15

Måndag-torsdag serverar vi en 3-rätters påsklunch så passa på att njuta av lite god mat när påsken är på ingående.

ÄT HÄR 179 kr TA MED 169 kr

Förrätt
Ägghalva med räkor & örtmajonnäs
Rabarbersill
WB-sill
Kallrökt lax
Gravad lax
Stekt inlagd strömming
Hovmästarsås
Syrad fänkål

Varmrätt
Porchetta med rosmarin & vitlök
Svartrötter med västerbottensost
Färskpotatis sallad med citronvinaigrette

Efterrätt
Chokladmousse med vispad salt karamellganash
Citron- & marängtartelett