Konferens2021-12-30T14:03:52+01:00

Kreativa möten

Konferens på Stiftsgården

Stiftsgården Konferens & Hotell i Västerbotten

Är en riktig idyll, naturskönt belägen, endast 1,5 km från Skellefteå centrum. Ett personligt val av konferensanläggning och konferenslokaler för konferenser, kick offer och styrelsemöten. En plats för viktiga möten och utsökta matupplevelser, i unik historisk miljö.

Välkommen till hjärtat av Skellefteå!

Mat och fika

För- och eftermiddagsfika avnjuts i prästgården eller i er konferenslokal. Lunchen serveras i någon av matsalarna eller så kan ni välja att få den portionsförpackad till er konferenslokal. Middagen serveras i någon av matsalarna eller i vår unika 1600-talskällare, Pehrkällaren. Kvällen kan avrundas med trevliga samtal i Öfre salongen.

Aktiviteter

För många av våra gäster räcker det med att få vistas i vår vackra miljö och njuta omgivningarna och den goda maten. Men om ni önskar hjälper vi er gärna att anordna olika aktiviteter på Stiftsgården eller i vårt närområde.

Ett gott värdskap

Vi vill skapa de allra bästa förutsättningarna för att er konferens ska bli lyckad. Med kvalitet och omtanke som ledord, vill vi ge er unik upplevelse i naturskön miljö. Välkommen till Stiftsgården – Platsen för viktiga möten!

Kreativa möten

Våra konferenslokaler och mötesrum är personliga och passar många olika behov, allt i från rundabordssamtal för några få till storsamling i biosittning.
Brandellsalen med sin härliga rymd, Isboden med sina vitkalkade timmerväggar och sin öppna spis. Öfre salongen med sin hemkänsla och sina sköna skinnfåtöljer. Våra största lokaler Brandellsalen och Nordlandersalen kan ta upp till 100 personer i biosittning. Alla våra mötesrum är utrustade med videoprojektor och det finns gott om grupprum i anslutning till lokalerna.

Stiftsgårdens konferenslokaler

Vi erbjuder en konferensanläggning för olika typer av konferenser och möten. Våra konferenslokaler och mötesrum är fördelade på flera olika byggnader. Alla konferenslokaler är utrustade med videoprojektor, internetuppkoppling, blädderblock och whiteboard samt konferensmaterial, frukt, godis och vatten.

Brandellsalen

Brandellsalen är en av […]

Konferenspaket

Vi erbjuder kundanpassade konferenser så kontakta oss gärna, så skapar vi ett förslag för just er.

Dagskonferens

Stiftsgårdens Konferens erbjuder dagskonferenser för grupper upp till 100 personer.

I våra dagskonferenser ingår:

* Konferenslokal med videoprojektor, whiteboard, blädderblock, anteckningsmaterial och internetuppkoppling.
* Vatten och godis i […]

Till toppen