Isboden restaurang och café kommer inte att öppna i sommar. Vi har drivit Isboden restaurang och café i gårdens Isbod sedan 2019. Isboden har blivit ett givet besöksmål för många och det har både firats, fikats och njutits bland äppelträd och timmerväggar. Vi vet att ni är många som har fina minnen härifrån, som har firat födelsedagar och student, träffat gamla och nya vänner, njutit av vår fantastiska räkmacka och hemgjorda glassar. Vi gillar att ni gillar det vi gjort!

Er feedback och hejjarop har gett oss otroligt mycket energi och glädje i stekande sol, timslånga köer, i spöregn och storm. (minns ni stormen förra sommaren?)  Vi vill speciellt tacka er som orubbligt intagit er plats, under ert träd, oavsett väder och alltid med ett stort leende på läpparna!

Men allt har ett slut, även det som är fint och bra. För precis som myntet har allt två sidor. Isboden har varit roligt att göra men också resurskrävande och har tyvärr inte gått runt ekonomiskt. Vi kommer därför inte att öppna Isboden i sommar.

Vad kan man göra på Stiftsgården i sommar?

Vi har hotell, vandrarhem, ställplats för husbilar (nytt sedan 2023, sex platser bakom kursgården) ha firande och minnesstund, konferens och möten, besöka kapellet eller ta med vännerna till vår sommarbuffé som serveras i maj och juni. Vi släpper meny och bokningsbara datum för sommarbuffén inom kort.

Vi vill också tipsa om andra mysiga sommarcaféer att besöka, här finns det tips: Sommarcaféer i och omkring Skellefteå | Våra bästa tips (visitskelleftea.se)

Vi avslutar det här inlägget med titeln på Lalehs låt ”TACK FÖRLÅT”

Tack till er kunder.

Förlåt för att vi inte öppnar Isboden.