Vår mysiga relaxavdelning

Fröken Huss Relax

En perfekt avslutning på dagen

Här kan ni umgås, koppla av och njuta av varma bad under stjärnhimlen. Naturligtvis kan ni beställa förfriskningar och snacks, eller varför inte vår populära ost- och charkuteribricka.När ni bokar relaxavdelningen reserveras den och de två spabaden (utomhus) exklusivt för er grupp. Varje bokning avser 2 timmar hos Fröken Huss.

Fröken Huss har fullständiga rättigheter, egen dryck får ej medtas.

Paketerbjudande hos Fröken Huss

Unna Dig och dina vänner ett besök hos Fröken Huss Relax. Där kan ni koppla av med bad under öppen himmel. SPA-baden reserveras exklusivt för er och ni har även tillgång till relaxrummet.

Gäster som ej bor hos oss kan boka vår relaxavdelning mellan tider nedan. Senaste ankomst är 2 timmar innan sista angiva klockslagen.

Måndag – Fredag 10.00-14.00
Lördag, söndag och Helgdag – kontakta oss för information

Avvikande tider kan förekomma vid helgdagar, kontakta oss för mer info.

Basic

Vår relax och våra SPA-bad är reserverade för er samt att ni får en stor härlig SPA-bricka med olika ostar och charkuterier som ni kan njuta av.
Handduk, badrock och tofflor ingår.

325 kr per person.

Bubbel

Vår relax och våra SPA-bad är reserverade för er samt ett glas mousserande vin eller alkoholfritt alternativ och en stor härlig SPA-bricka med olika ostar och charkuterier som ni kan njuta av.
Handduk, badrock och tofflor ingår.

375 kr per person.

Vem är Fröken Huss?

Anna Huss var prosten Brandells tredje hustru. När hon, 1879, kom flyttande till Stiftsgården och Skellefteå hade hon med sig gårdens första badkar i bagaget. Det var en stor händelse för familjen Brandell och tjänstefolket på gården. Ett riktigt badkar!

Och vi kan stolt konstatera att det 2013 än en gång kommit badkar till gården, denna gång två och av betydligt lyxigare sort.

Varmt välkommen till Fröken Huss för avkoppling, samvaro och varma bad!