Farmers dinner 30 och 31 oktober

Nu går vi ihop med flera av våra lokala råvaru-, och dryckesproducenter för att skapa två kvällar fyllda av god mat, dryck och historier.

Vi tillagar och serverar en 5-rätters middag där varje rätt innehåller någon lokalproducerad råvara. Till detta dricker vi något gott som även det kommer från området.

Producenterna av råvarorna och drycken finns på plats och under kvällen kommer de berätta lite om just sin del i rätten.

Så passa på att träffa alla fantastiska människor som står bakom det som ligger på er tallrik eller finns i ert glas! Ställ frågor och var nyfiken!

Meny för kvällen:

Svampconsommé

Producent: Svamp i norr

Kanin

Producent: Kågemarkens kaningård representerade av Hanna Hookanen

Variation på sik

Producent: Gumhamnsfisk, Kent Sjöstedt

Järvtjärns secreto

Producent: Järvtjärnsutegrisar representerade av Camilla Jonsson

Svartvinbärssorbet

Producent: Stiftsgården

Drycker kommer från:

* Idunn Wine representerade av Li Holmberg

* Fermenteriet representerade av Victor Jacobsson

Rätterna som vi serverar den kvällen är speciellt framtagna och kan tyvärr inte allergianpassas.

Tid: 18.00

5-rätters meny: 695 kr

Dryckespaket, 5 rätter: 495 kr

Kombinera en fantastisk matkväll med övernattning på vårt hotell.

5-rätters middag, dryckespaket, boende (del i dubbelrum) och frukost.

1980 kr per person

Boka era platser på 0910-72 57 00 eller info@stiftsgarden.se